Sälj ditt guld enkelt, smidigt och bekvämt!

Välkommen till oss på Myntkompaniet i Uppsala, vårt kontor ligger på Väderkvarnsgatan 35. Vi köper ditt guld direkt på vårt kontor eller så kan du kontakta oss online och vi skickar en Guldförsändelse® hem till dig inom ett par dagar. Du har pengarna på kontot så snart du accepterat vår offert. Det går även bra att kontakta oss om du ännu inte har bestämt dig för att sälja ditt guld, vi värderar gärna dina föremål.

Skicka guld med Guldförsändelse®

Om du vill sälja ditt guld till oss på distans, skickar vi hem en Guldförsändelse® till dig. Det innebär att du kommer få ett brev med tillhörande dokument hem till dig. Försändelsen är försäkrad upp till ett värde av 500.000 kr. Kom ihåg att begära ett kvitto från posten när du skickar försändelsen.

Vädering utförd av experter

Hos oss på Myntkompaniet i Uppsala blir dina värdesaker rättvist bedömda av våra erfarna medarbetare. För att säkra att du får bästa möjliga pris kan vi i vissa fall även erbjuda att ditt guld auktioneras ut, om föremålet är värderat till ett högre pris än guldet i sig.

Vi köper mer än bara guld

Sedan några år tillbaka tillhör vi AB Philea, Sveriges största auktionshus för numismatik och filateli. Vilket innebär att vi även kan erbjuda att dina föremål auktioneras ut online. Vi kan ge ett bättre pris om dina samlarmynt, frimärken eller ädelmetaller har ett högre auktionsvärde. 


Fri service, inga avgifter

Det spelar ingen roll om du väljer att sälja ditt guld, silver, mynt eller frimärken till oss. Vi tar inte ut några dolda avgifter för vår service. 

Kontakta oss

Myntkompaniet i Uppsala

Väderkvarnsgatan 35

753 26, Uppsala

018-10 12 65

Läs mer om oss Kontakta oss idag

Hur mycket får jag?

Du kan använda vår tabell för att beräkna hur mycket dina värdesaker är värda.

Beräkna ditt värde här

Så här säljer du ditt guld

Du kan sälja ditt guld till oss online, genom att följa stegen nedan eller besöka vårt kontor i Uppsala.

1.

Du kontaktar oss via formuläret dom du hittar här på hemsidan. Fyll i alla uppgifter ordentligt, allt kommer gå mycket snabbare om det blir rätt från början.

2.

Efter att vi kontaktat dig så kommer det en Guldförsändelse® med posten. Fyll i alla papper, skriv under dokumentet och skicka ditt guld till oss.

3.

Våra experter gör en kvalificerad värdering av dina objekt. Om något föremål bedöms mer värt än guldvärdet, kan vi föreslå försäljning via auktion.

4.

Vi återkommer med en offert på din försändelse, när du godkänt den sätts dina pengar in direkt på det konto du angett.