Sälj ditt silver i Uppsala

Välkommen till oss på Myntkompaniet i Uppsala, vårt kontor ligger på Väderkvarnsgatan 35. Vi köper ditt silver direkt på vårt kontor eller så kan du kontakta oss online. Du har pengarna på kontot så snart du accepterat vår offert. Det går även bra att kontakta oss om du ännu inte har bestämt dig för att sälja ditt silver, vi värderar gärna dina föremål.

Vädering utförd av experter

Hos oss på Myntkompaniet i Uppsala blir dina värdesaker rättvist bedömda av våra erfarna medarbetare. För att säkra att du får bästa möjliga pris kan vi i vissa fall även erbjuda att ditt silver auktioneras ut, om föremålet är värderat till ett högre pris än silvret i sig.

Vi köper mer

Sedan några år tillbaka tillhör vi AB Philea, Sveriges största auktionshus för numismatik och filateli. Vilket innebär att vi även kan erbjuda att dina föremål auktioneras ut online. Vi kan ge ett bättre pris om dina samlarmynt, frimärken eller ädelmetaller har ett högre auktionsvärde. 


Fri service, inga avgifter

Det spelar ingen roll om du väljer att sälja ditt guld, silver, mynt eller frimärken till oss. Vi tar inte ut några dolda avgifter för vår service. 

Kontakta oss

Myntkompaniet i Uppsala

Väderkvarnsgatan 35

753 26, Uppsala

018-10 12 65

Läs mer om oss Kontakta oss idag

Hur mycket får jag?

Du kan använda vår tabell för att beräkna hur mycket dina värdesaker är värda.

Beräkna ditt värde här

Sälja Guld Uppsala

Myntkompaniet i Uppsala

Väderkvarnsgatan 35

753 26 Uppsala

Öppettider

Måndag: 11:00 - 17:00
Torsdag: 11:00 - 17:00

Myntkompaniet i Uppsala

Vet du vad dina silvermynt och guldsmycken egentligen är värda? Funderar du på att sälja något av det? Kom in till Myntkompaniets kontor i Uppsala så gör våra experter en rättvis och säker bedömning av värdet på ditt guld och silver samt din myntsamling.