Sälj silver och silverförmål till oss!

Våra experter ger dina silverförmål en rättvis bedömning!


Har du silver i hemmet som du inte har användning för? Förvandla ditt silver till pengar via oss på Guldkompaniet i Uppsala! Vi köper ditt silver direkt på vårt kontor eller så kan du kontakta oss online. Du har pengarna på kontot så snart du accepterat vår offert. Det går även bra att kontakta oss om du ännu inte har bestämt dig för att sälja ditt silver, vi värderar gärna dina föremål. Våra experter ser till att dina silverförmål för en rättvis bedömning 

Vad för typ av silver har du hemma?

Att sälja sitt silver som man inte har användning för längre är enklare än vad man tror. När du säljer ditt silver via oss på Myntkompaniet får du alltid en kostnadsfri och rättvis bedömning. Du bestämmer helt själv om du vill besöka vårt kontor för värdering eller så skickar du ditt silver säkert med guldförsändelse®. Sälj dina gamla silversmycken, silverbestick eller silvertackor direkt till oss, enkelt smidigt och bekvämt!

Vi köper mer

Sedan några år tillbaka tillhör vi AB Philea, Sveriges största auktionshus för numismatik och filateli. Vilket innebär att vi även kan erbjuda att dina föremål auktioneras ut online. Vi kan ge ett bättre pris om dina samlarmynt, frimärken eller ädelmetaller har ett högre auktionsvärde. 


Fri service, inga avgifter

Det spelar ingen roll om du väljer att sälja ditt guld, silver, mynt eller frimärken till oss. Vi tar inte ut några dolda avgifter för vår service. 

Kontakta oss

Myntkompaniet i Uppsala

Väderkvarnsgatan 35

753 26, Uppsala

018-10 12 65

Läs mer om oss Kontakta oss idag

Hur mycket får jag?

Du kan använda vår tabell för att beräkna hur mycket dina värdesaker är värda.

Beräkna ditt värde här